Afgelopen vrijdag werkoverleg gehad bij XXL Nutrition in Deurne. Samen met XXL Nutrition ondersteunt Genzai een start-up die een App gaat lanceren die krachtsporters moet gaan helpen bij het uitvoeren van hun krachtsport trainingen in de sportschool / gym. De App moet deze sporters gaan helpen om beter en meer efficiënt te trainen door het trainingsplan op maat te maken op basis van de huidige prestatie van de betreffende sporter en door te zorgen voor een goede mix van trainingen (zodat de diverse spiergroepen afwisselend getraind worden). Waarbij we tevens inzicht geven in de progressie die de krachtsporter over de tijd boekt.

Leuk om met een bedrijf als XXL Nutrition samen te mogen werken. Zij gaan straks de sales en marketing verzorgen van de App (tesamen met het team van de start-up). Genzai zorgt ervoor dat de App gebouwd wordt (tesamen met het start-up team). Dus een leuke combinatie van 3 verschillende partijen waarbij we technologie en sales/marketing risico afgedekt hebben in het consortium.

Nu heb ik thuis een tienerzoon die sinds een tijdje een paar keer per week naar de sportschool gaat voor krachttraining. Die zit helemaal in dat wereldje en is bezig met proteines en al dat soort dingen. Dus hij besteld al vaker bij XXL Nutrition allerlei producten.

Dus toen ik naar huis ging, kreeg ik een leuke try-out box mee voor mijn zoon. Toch leuk om te zien dat hij daar superblij mee was. Wellicht wordt hij straks ook wel test-user voor de App, we gaan het zien.

Anyway, zodra de definitieve naam van de start-up bekend is en het product klaar is voor de launch, zullen er vast meer berichten verschijnen rondom deze start-up in mijn LinkedIn feed.
#sport #artificialintelligence #sporttech #krachtsporters