Vanwege de oprichting van Bright Mindz afgelopen vrijdag, moesten de postvakjes op de Brightlands Campus in Venlo weer aangepast worden. Het begint inmiddels wel impressive te worden qua postvakjes en bedrijven waar we als Genzai of Boosting Alpha bij betrokken zijn. Langzaam beginnen we hier het gebouw te koloniseren.

Niet alle bedrijven waarbij we als Genzai of Boosting Alpha bij betrokken zijn zitten overigens hier op de campus. Zo heeft Verdifood zowel in Venlo als in Deventer een kantoor. Dema Trading zit in Amstelveen. AIDA in Roermond. FXDX in Dubai/India/SiliconValley. En veel van onze meer early-stage start-ups hebben nog geen kantoor lokatie. Vaak gebruiken we het gezamenlijke Genzai/BoostingAlpha kantoor als uitvalsbasis voor de meeste start-ups in de early-stage fase totdat ze groot genoeg zijn om zelf een kantoor te openen.

Mycelium zit overigens wel hier in Venlo op kantoor. Die naam moeten we eigenlijk nog toevoegen op het Boosting Alpha postvakje. Al komt de post wel altijd goed aan. Blijkbaar als het een onbekend bedrijf is, wordt het automatisch in 1 van onze postvakjes gedaan.

Maar we delen veel qua ICT kennis en team aan de achterkant. Alhoewel de meeste mensen bij Genzai fulltime op 1 specifieke start-up zitten, proberen we natuurlijk alle kennis zoveel mogelijk te leveragen over de diverse start-ups heen. Als het bijvoorbeeld over specifieke A.I. modellen gaat (Transformers, Auto Encoders, YOLO of andere zaken), als het over cloud achtige vraagstukken gaat (Amazon AWS of Google Cloud), security zaken (smart contracts, penetration testing) of front-end design vraagstukken (UI design, Angular, React, Flutter), dan koppelen we aan de achterkant even de juiste mensen aan elkaar.
#genzai #boostingalpha