Voor onze nieuwe start-up Spienzer, welke een uniek all-in-one SaaS platform aan het bouwen is om bedrijven te helpen met hun SEO en SEA optimalisaties (SEO = search engine optimalisatie en SEA = search engine advertising) zijn we tevens wat testjes aan het doen. Één van de functionaliteiten is namelijk dat we via A.I. automatisch keyword-optimized content genereren voor op de webpagina’s alsmede de diverse SEO-tags (pagina titel, H1, H2, meta description etcetera). En dat uiteraard allemaal in meerdere talen.

We hadden al eerder de gegenereerde content door diverse Plagiarism checkers gehaald en die gaven allemaal aan dat het 100% unieke content was. Nu hebben we tevens een test-pagina op de website van Genzai zelf geplaatst en hij werd vrij snel door Google geïndexed en verschijnt tevens in de Search Engine Ranking (SERP). Kortom, ons platform lijkt goed te gaan werken.

Ik heb zelf ook nog een eCommerce website (en veel Blog sites) en content genereren is een saaie taak. Vroeger huurde ik nog wel eens bureaus in die gewoon teksten schreven voor op onze website, maar dat is duur en ook niet ideaal.

Stel dat je een tool zou hebben die gewoon alles voor je regelt en optimaliseert (van het bepalen van de juiste keywords voor elke pagina tot aan het genereren van alle content (of in ieder geval het helpen met inspiratie) en tevens het meten waar je precies staat en het “leren” hiervan en “verbeteren” van de content om zodoende hoger te komen. Een zelf-versterkende keten zeg maar. Tevens een tool dat automatisch je SEA campagnes aanmaakt en optimaliseert en borgt dat de advertentieteksten altijd zijn afgestemd op je pagina content zodat je Google kwaliteitsscore optimaal is (en je dus niet teveel voor je advertenties betaalt).

Dat is kort samengevat Spienzer. Een SaaS platform met veel unieke en op elkaar afgestemde functionaliteiten. Als we straks live gaan, zijn we zowel beschikbaar voor reguliere klanten als voor agencies.
#seo #google #advertising #content #genzai #spienzer