Dit jaar hebben we enorme stappen gezet in de portfolio van zowel Genzai als Boosting Alpha.

GENZAI
Waar AIDA al langer een winstgevende operatie is, hebben AgroWizard en InnerBuddies (en Verdify uiteraard) dit jaar leuke stappen gemaakt op het vlak van omzet en lijkt 2023 een jaar te worden om van start-up naar scale-up te gaan. ThisIsY (onze nieuwe consulting operatie) is pas medio 2022 van start gegaan, maar het business model Consulting is natuurlijk een vrij simpel business model waar je snel de stap richting winst kunt maken.

Dat betekent dat mijn eigen focus in 2023 sterk naar de 6 start-ups zal gaan in de tweede kolom, om die te helpen om de boel live te trekken en de stap richting een leuke omzet te maken.

Daarnaast zijn we in gesprek met een 5-tal nieuwe start-ups / scale-ups, met name uit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven regio om op korte termijn op te starten of samen te gaan werken. Zo krijgen we ook steeds meer een cross-Nederlands profiel in plaats van een Limburgs profiel.

BOOSTING ALPHA
FXDX is eind juli live gegaan en heeft al een leuke positie bereikt op het Algorand platform. Binnenkort zal ook de launch van het EVM platform plaatsvinden wat potentieel een veel grotere markt heeft.

En de Mycota launch op Ethereum zal nu snel plaatsvinden in de komende weken. Daar ben ik heel erg benieuwd naar hoe snel die gaat schalen.

H1 2023 zit eigenlijk al volgepland met nieuwe projecten / start-ups, dus dan gaan we weer langzaam de voorbereidingen treffen voor samenwerkingen in H2 2023.

Het is gewoon leuk om te zien hoe sterk het netwerk van ondernemers is (van de start-ups en scale-ups) waarmee Genzai en Boosting Alpha samenwerken. Doordat er telkens vrij krachtige ondernemersteams achter elke start-up zitten (of we ervoor zorgen dat er een sterk team ontstaat), geeft dit gewoon veel positieve energie (en weinig frustaties).
#genzai #boostingalpha #artificialintelligence