Vandaag was de eerste dag van de Dutch Design Week in Eindhoven, een event wat nog tot en met volgend weekend duurt. De 4 Brightlands campussen zijn aanwezig de hele week met een gezamenlijk eigen paviljoen en ons InnerBuddies team was gevraagd om tevens aanwezig te zijn. Dus vandaag waren Mattia en Simon van het InnerBuddies team in Eindhoven om mensen kennis te laten maken met ons product (voedingsadvies op basis van een microbioom = poep test).

Dank voor de uitnodiging van het Brightlands team om met InnerBuddies deel te nemen. Uiteindelijk is dat 1 van de indirecte voordelen van met ons bedrijf (en diverse van de start-ups waarin we participeren) op een dergelijke campus te zitten. Naast dat het gewoon een leuke inspirerende omgeving is, is het ook een prima plek om andere bedrijven te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Tevens is het leuk dat er continue events worden georganiseerd en er veel activiteit is. En dit soort dingen is indirect natuurlijk best leuk qua PR voor een dergelijke start-up.

Dus heb je interesse om een deel van het InnerBuddies team te ontmoeten of om vragen te stellen aan ons team, de Dutch Design Week loopt nog tot en met volgende week zondag.
#innerbuddies #brightlands #ddw #dutchdesignweek #genzai #microbiome