Een luxe supply chain probleem. InnerBuddies is nu paar maanden live, in eerste instantie op lage snelheid om ervoor te zorgen dat het hele logistieke en laboratorium proces soepel verloopt. En alle ICT connecties soepel verlopen (zoals onze automatische interface met onze logistieke dienstverlener, alle emails die automatisch verzonden worden, de A.I. calculaties voor elke laboratoriumsample etcetera).

Deze maand zijn de verkoopvolumes enorm gestegen. Dat is natuurlijk goed. Maar dat betekent ook dat we de hele keten even snel moeten opschalen. Zo hebben we deze maand al 3 grote batches met test kits in elkaar gezet om de voorraden bij onze logistieke dienstverlener aan te vullen. En dit is nu alweer voor de volgende batch. Groeistuipen, altijd goed om te hebben.

Nu zijn we alleen live in Nederland, maar de komende maanden moeten we ook nog even snel opschakelen naar meer Europese landen.

InnerBuddies is een bedrijf dat zich specialiseert in microbioom (bacterieen in poepsamples) analyses en de resultaten worden vertaald naar gepersonaliseerd voedingsadvies. Ieder microbioom is uniek dus waarom dan ook niet iedereen uniek behandelen? Wat gezond voor jou is betekent niet direct dat het ook gezond is voor je buurman of buurvrouw.
#innerbuddies #genzai #um #blsv