Weer eens een update gemaakt van de status van alle start-ups waarbij we als Genzai en Boosting Alpha betrokken zijn. Als ik zo terugkijk op afgelopen kwartaal is er enorm veel gebeurd. 2022 gaat wederom een top jaar worden met een triple-digit groei.

AIDA
Dit loopt als een tierelier. De verkoop werd de laatste tijd teruggehouden door de capaciteit dus we hebben recent de capaciteit flink verhoogd zodat we sneller kunnen groeien.

Verdify
Verdify had al een goede tractie maar die lijkt nu heel sterk in een stroomversnelling te komen. De focus ligt op twee verschillende business modellen (richting Pharma en richting Food) en beiden lopen echt lekker. Verdify heeft ook net een grote nieuwe investeringsronde gepubliceerd.

AgroWizard
Bij deze start-up is de klant- en omzetkant geen issue. We hebben al heel veel offerte volume uitstaan. De focus ligt nu op het klaarmaken van de technologie kant voor de uitlevering op die offertes/opdrachten. Dat lijkt nu overigens heel close te zijn. De focus ligt op uitlevering per 1 september.

InnerBuddies
De MVP is zojuist live gegaan. We zijn nu met name de Sales & Marketing capability in het team aan het uitbreiden. Verder lopen er een aantal zaken die een behoorlijke strategische boost aan InnerBuddies zouden kunnen geven.

Logichainge
Ook hier staan alle lichten op groen. De eerste klant gaat live voor eind 2022 met onze SaaS oplossing en daarnaast hebben we al veel partijen in de pijplijn zitten om daarna uit te rollen. Onze oplossing lijkt een zeer goede fit te hebben met de problematiek in de markt.

Protein Engineering
Dit doen we samen met een groot bedrijf. In H1 hebben we de eerste technology building blocks live gekregen en alles blijkt het goed te doen. Afgelopen week toevallig met de CEO en CFO van het bedrijf besproken dat we nu vaart gaan zetten met de oprichting van de BV en het team en we delen de ambitie dat dit enorm groot zou kunnen worden en dat we het dus ook zo moeten aanpakken.

FXDX
FXDX gaat nu bijna live. Nog deze maand zal het Algorand platform live gaan. Hiermee zou FXDX het eerste derivaten handelsplatform op Algorand worden. Later deze maand zal FXDX ook live gaan op enkele EVM-compatible platforms zoals BNB Chain en Arbitrum. Aangezien handelaren op derivaten platforms zowel Long als Short kunnen gaan, hebben de handelsvolumes op dergelijke platformen veel minder last van de crypto malaise dan de normale spot markt exchanges.

Mycelium Exchange
Het Mycelium team is hard bezig om de MVP af te bouwen. Medio september willen ze live gaan. Ook de DEX aggregator markt heeft relatief weinig last van de crypto malaise aangezien DEX exchanges en daarbinnen DEX aggregators een steeds groter marktaandeel verwerven.

MITRA
Een nieuwe health start-up van enkele TUE studenten. Als Genzai gaan we ermee samenwerken. Ze willen de MVP live hebben voor eind 2022. Dat kan zo snel omdat we eigenlijk ons bestaande Sport Analytics platform hergebruiken.

#genzai #boostingalpha