Ambitieus, Commercieel, Kennis van Digitale Strategie t/m doorvertaling naar hardcode tech en succesvolle innovatie

 

In de laatste paar jaren is Genzai (Ventures) (en zuster fintechbedrijf Boosting Alpha) uitgegroeid tot één van de meest ervaren A.I. clubs in Europa met veel live A.I. implementaties in samenwerking met haar start-ups. Al deze kennis en case studies willen we nu gaan leveragen richting de commerciële markt met de oprichting van Genzai Consulting. Dit is een samenwerking tussen Genzai Ventures, BlueHub (sales, marketing, innovatie bureau) en een ervaren ICT sales lead. Voor Genzai Consulting zoeken we nu een (toekomstig) CEO en tevens overige teamleden.

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Genzai Ventures, BlueHub en de sales lead gaan je helpen met sales opportunities. Genzai Ventures gaat je helpen met de werving van goede ICT en AI resources. Je kunt de kennis en case studies van Genzai Ventures en BlueHub gebruiken. Jouw rol wordt de club te trekken, je wordt statutair directeur van de BV, het team op te bouwen, de projecten binnen te halen en goed uit te voeren. Je bent eindverantwoordelijk voor sales, delivery, HR en kwaliteit.

 

Een rol voor een echte ondernemer of iemand die denkt potentie te hebben voor het ondernemerschap. Uiteraard wordt je straks ook aandeelhouder. De ambitie is om in korte termijn uit te groeien tot de grootste Digitale Transformatie, A.I., Data Science club in Zuid Nederland met vestigingen op de High Tech Campus en alle 4 de Brightlands campussen in Limburg. Investeerders om snel te kunnen doorgroeien zijn tevens aan boord. Profiel strategie of management consultant zou goed passen, mits je in staat bent om de link te leggen tussen een digitale strategie en de hele doorvertaling daarvan naar hardcore tech resources. Bouwt een team op van Nederlandstalige resources die op de achtergrond kan schakelen met de vaak internationale tech resources (die overigens ook in NL zitten).

 

Echte (toekomstige) ondernemers gezocht, geen zetbazen of projectleiders. Overigens tevens op zoek naar mensen die straks ook een rol willen spelen in Genzai Consulting op andere rollen. Acquisitie van selectie- en wervingsbureaus en externe ICT bedrijven wordt niet op prijs gesteld. Mensen uit mijn oude consulting netwerk zouden goed passen.

 

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Roy Lenders op roy.lenders@genzai.nl.