Deze week was een week vol met contracten en overeenkomsten ondertekenen voor nieuwe samenwerkingen dan wel samenwerkingen die al liepen te formaliseren.

Deepfake in de Metaverse
Deze week de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Genzai en een grotere scale-up uit Amsterdam. Hierbij gaat Genzai een stuk technologie bouwen (obv realtime Deepfake) welke vervolgens via de kanalen van deze scale-up als abonnement verkocht gaat worden. Ik verwacht dat het live gaat ergens rond de zomer van 2023. Het is best een vette use case en ik verwacht dat deze dienst internationaal best wat publiciteit op gaat leveren.

Spienzer
Met Spienzer zijn we sinds begin 2022 bezig. Ik werd destijds door een andere ondernemer (die zit meer in de Sales en Gezondheidshoek) benaderd en die wilde graag met mij samen een nieuw bedrijf opbouwen. Het gekke was dat ikzelf het onderwerp mocht bepalen. Dat vond ik destijds al heel erg apart, want ik ontmoet veel ondernemers continue en vrijwel iedereen is domein/sector specifiek (behalve ikzelf dan). Maar goed, het leek me wel leuk om een SaaS model op te bouwen rondom Google SEO/SEA en dan met de allerlaatste A.I. / NLP technologie erin om zodanig de Google algoritmes te kunnen verslaan. Ik heb zelf al superdiepe kennis van dat vakgebied en weet wat werkt. Plus het is een supergrote markt en lekker schaalbaar. In september zijn we reeds begonnen met een groot ICT team (7 developers) om de eerste versie van het platform te bouwen. En nu hebben we de oprichtingsdocumentatie afgerond. In de eerste week van januari wordt de BV bij de notaris opgericht.

Leisure
Als onderdeel van een groter consortium van investeerders, heeft deze week ook de notaristransactie plaatsgevonden van een grote investeringsronde in een Amsterdamse scale-up in de Leisure sector. Deze scale-up wil opschalen vanuit de Benelux naar de rest van Europa en de wereld en een team van Genzai developers gaat hun helpen met technologie om sneller en makkelijker te kunnen schalen. Tevens gaan we met A.I. technologie hun helpen met personalisatie zodat we Customer Intent en het Customer Profile kunnen voorspellen en daarmee gepersonaliseerde marketing kunnen doen. Ik vermoed dat er op korte termijn wel een persbericht verzonden zal worden.

Krachtsporters
Deze week ook het samenwerkingscontract ondertekend tussen een nieuwe start-up, Genzai en een grote B2C partij in de sportvoeding. Als onderdeel van de deal zal Genzai de hele technologie bouwen en zal de B2C partij de sales & marketing van de App gaan verzorgen. De App zelf is gericht op krachtsporters en gaat hun helpen met het effectiever uitvoeren van krachtsport trainingen zodat ze meer en sneller resultaat kunnen zien. Ook hier zal er ergens in januari wel een persbericht verzonden worden.

Twee andere nieuwe BV oprichtingen zullen pas in januari-februari gaan plaatsvinden. In ieder geval genoeg workload om in 2023 weer een drukke agenda te hebben.
#genzai #spienzer #artificialintelligence #startups