Ondanks alle drukte deze week, toch vooral trots over de impact die we met ons Genzai en Boosting Alpha netwerk weten te bereiken. Zo maar even een bloemlezing van deze week.

Jella en InnerBuddies
Deze week is bekend gemaakt dat onze CEO van InnerBuddies, Jella Theeuwen, is genomineerd voor de Young Talent Award van de Lodewijk van der Grinten Prijs. Ze mag het gaan opnemen tegen twee andere kandidaten in aanloop naar het grote finale event in de Maaspoort in Venlo in december.

Boosting Alpha en de Einstein Telescoop
Als Boosting Alpha zijn we al 1 jaar onderweg in onze samenwerking met het grote Einstein Telescoop project en zijn we onderdeel van het grote programma Einstein Telescope Technologies, met name rondom de voorbereiding van de A.I. en data verwerking / analyse van de toekomstige signalen uit de grote telescoop. Afgelopen dinsdagavond was het grote event Limburg Happening in het Parkstad theater in Heerlen wat door LWV (VNO-NCW) georganiseerd werd en Boosting Alpha (samen met een ander Limburgs MKB bedrijf) werd uitdrukkelijk genoemd als voorbeeld van een Limburgs MKB bedrijf wat reeds is aangehaakt in het grote programma.

AgroWizard
De verkoop van AgroWizard begint nu lekker op stoom te komen. Deze week weer een nieuwe getekende opdracht binnen. We zijn goed op weg om de verkoop targets voor eind dit jaar te gaan halen.

Brightlands AI Academy
Volgende week begint de nieuwe lichting van de Brightlands AI Academy met een 15-tal bedrijven die gaan deelnemen. Het wordt de tweede editie van de Academy. Toch weer leuk dat we weer een leuke batch met deelnemers hebben die inspiratie hebben om met hun AI-idee of -case aan de slag te gaan. Ik verheug me er nu al op om alle deelnemers te gaan coachen met hun business idee.

#genzai #boostingalpha #innerbuddies #agrowizard #einsteintelescope Jella Theeuwen