CROWD BRAINSTORM
Tijdens onze kerstborrel afgelopen week, na wat biertjes, hadden we een supergaaf idee verzonnen. Wat zou het vet cool zijn als we een Slimme Spiegel konden bouwen, waar we dan allerlei A.I. technieken achter hangen. Die spiegel zou dan een touch screen moeten hebben, voice control hebben (zodat je ermee kunt praten) en tevens een camera bevatten (zodat we obv AI advies rondom huid, schoonheid en zo kunnen geven). Consumenten zouden een dergelijke spiegel dan in de badkamer, slaapkamer of woonkamer kunnen plaatsen.

Vervolgens zouden we allerlei diensten van de diverse start-ups kunnen aanbieden waarin we betrokken zijn, dus voedingsrecepten (Verdify), gezondheidsadvies (InnerBuddies), Financiele zaken (Boosting Alpha), Sport (BullsAI), je eigen persoonlijke Companion / Virtuele Liefde (onze realtime Deepfake technologie). En tegenwoordig mag de energie rekening niet ontbreken dus ook een Smart Meter integratie.

Aangezien ik het wel een cool idee vond, ben ik het qua business model eens gaan uitwerken. Ik denk dat we iets dergelijks op de markt kunnen brengen voor een abonnementsprijs van circa EUR 50,- per maand (all-in). Of consumenten dit bedrag willen betalen, is uiteraard afhankelijk van de “features” die we inbouwen in de smart spiegel.

Ik heb twee vragen voor jullie:
– Op welke plek zou je een dergelijke spiegel willen hangen (woonkamer, badkamer, slaapkamer)?
– Welke features jullie het meest belangrijk vinden om in een dergelijke smart spiegel in te bouwen (waar jullie het waard vinden om er EUR 50,- per maand voor te betalen).

Graag jullie comments onder de post.

In principe zou dit iets zijn waar we dan ergens in H2 2023 mee gaan beginnen. Als er ondernemers (we werken immers altijd samen met ondernemers/verkopers), investeerders, corporates zijn die hierin met ons willen samenwerken, dan altijd bereid tot gesprek.
#startup #idee #genzai #artificialintelligence