Onze AIDA start-up (welke een samenwerking is van Azami Consulting en Genzai) heeft deze week een belangrijke samenwerking gelanceerd met de TIIMG groep (en Archive-IT). Met de AIDA oplossing zijn we al enige tijd commercieel actief bij woningcorporaties om hun (archief)documenten via A.I. modellen te schonen van privacy gevoelige informatie (in het kader van de GDPR wetgeving). Hiermee zijn we commercieel succesvol actief, de klantengroep (en omzet) blijft continue groeien en dat begint nu zijn vruchten af te werpen.

In het kader van de strategische samenwerking met TIIMG groep gaan we (1) de AIDA oplossing integreren met de DMS-oplossing van Van Dinther zodat woningcorporaties die op de DMS oplossing van Van Dinther werken straks heel makkelijk tevens de AIDA dienstverlening kunnen gebruiken en (2) we gaan exploreren in de andere business units van de TIIMG groep (richting gemeenten en ziekenhuizen) hoe we onze A.I. technologie en kennis tevens daar kunnen vertalen in gezamenlijke “value-added” dienstverleningsconcepten richting de klantenkring.

Belangrijk om te vermelden is dat de woningcorporaties die op andere DMS platformen werken, we gewoon rechtstreeks via Azami Consulting blijven bedienen.
#azami #genzai #aida #archiveit #privacy #gdpr

Lees hier meer: https://www.archive-it.nl/tiimg-azami-gaan-samenwerking-aan