Gisteren wisten we een groot deel van ons Genzai – Boosting Alpha team bij elkaar te krijgen op de Zomer BBQ van de Brightlands Campus in Venlo. De meesten in ons team zijn maar 1 dag per week op kantoor en de rest werken ze vanuit huis. Dus zeldzaam dat we een groot deel tesamen op kantoor hebben. Dus meteen maar even een foto genomen.

Van 3 mensen 3 jaar geleden naar circa 45 mensen nu. Best snel gegaan allemaal dus. En zoals het er nu naar uitziet blijven we maar groeien in het aantal start-ups waarmee we werken of die we zelf oprichten. En we weten de toppers uit de markt te werven.

Waarschijnlijk één van de meest internationale bedrijven in Venlo. De wereld van A.I. is immers super internationaal. Op de foto zie je mensen uit Litouwen, Indonesië, Vietnam, Duitsland, Polen, Roemenië, Nederland, Italië, Bulgarije, China en Spanje.

En we krijgen er steeds meer vrouwen bij, waarschijnlijk omdat we steeds meer start-ups hebben op Food en Health vlak. Sommige teams zoals InnerBuddies hebben zelfs een meerderheid aan vrouwen.
#genzai #boostingalpha #deeptech