Vanmiddag aandeelhoudersvergadering gehad van AgroWizard met tevens een demo van de werking van het systeem. De afgelopen maanden is er volop focus gelegd op het afmaken van de stamdiktemeting voor Laanboomkwekers (meting stamdikte, positiebepaling boom) en tevens een meetapplicatie voor het tellen en positie bepalen voor Fruitboomtelers (zodat die de gemeten data kunnen uploaden in hun systemen en kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld automatische sproeisystemen).

De klant/omzet kant bij AgroWizard lijkt minder een issue, de klanten zitten er letterlijk op te wachten. De eerste omzet is al gemaakt en er staan veel offertes uit. Nu is het zaak om de meet applicaties af te maken en te gaan uitleveren. En we zouden ook bijna zover moeten zijn. Al blijft het een stukje complexe techniek, maar we lijken nu wel close bij lancering te zijn. Het positieve ervan is dat het in ieder geval niet makkelijk te kopiΓ«ren valt straks.

Het team probeert nu de komende weken de openstaande puntjes af te ronden en vervolgens “bevriezen” we de functionaliteit en gaan we heel veel percelen testen (het afgelopen jaar al op circa 50 percelen getest overigens) om precies helder te krijgen op verschillende percelen onder verschillende omstandigheden wat we nu precies aan klanten kunnen beloven (zodat we de verwachtingen goed kunnen managen).
#agrowizardΒ #agtech

 

 

<iframe src=”https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:ugcPost:6948659782140489728″ height=”893″ width=”504″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”” title=”Embedded post”></iframe>