Proficiat aan het team van Verdify die vanavond de Young Export Potential Award gewonnen heeft bij de Limburg Export Award 2022 verkiezing. De grote winnaar was Vekoma Rides (bouwer van achtbanen voor pretparken wereldwijd) maar Verdify mocht dus de Young Export Potential Award winnen.

Verdify is eigenlijk als eerste begonnen met de UK markt (voor swapmeals.com en de Verdify Solutions Recipe Ads business) en daarna met de Italiaanse markt (voor de NooryMed business wat meer gericht is op medische toepassingen) en pas als derde land begonnen met thuisbasis Nederland. Vanmiddag toevallig nog aandeelhoudersvergadering gehad van Verdify en de toekomst ziet er qua exponentiele groei wel lekker uit.

Verdify begint wel lekker commercieel tractie te krijgen nu. Daarnaast hebben ze dit jaar al deelgenomen aan het Fastlane programma, zitten ze in het Europese EIT Food klasje en tevens zijn ze finalist geworden in de wereldwijde innovatie competitie van Carrefour. De komende maanden en jaren zullen we de Verdify en Noory(Med) brand in de wereld van (gepersonaliseerde) voedingsrecepten nog wel vaak tegenkomen, voor zowel consumenten toepassingen als medische toepassingen. Alles met als doel om mensen te helpen om gezonder te eten conform hun eigen persoonlijke situatie.

 

https://l1.nl/vekoma-rides-wint-de-limburg-export-award-2022-173705/

#verdify #genzai #food #export #artificialintelligence