De nieuwe investeringsronde van Verdify / SwapMeals is leuk opgepakt door media met publicaties op Emerce, Silicon Canals, VMT en ook kranten als De Limburger. Leuk ook om te horen dat het team vanuit allerlei onverwachte kanalen benaderd wordt met opportunities.

En vandaag tevens overeenstemming bereikt rondom een financieringsronde van een andere start-up waarin Genzai betrokken is. Maar daarover zal begin 2022 nog wel een persbericht komen….

Alhoewel we afgelopen jaar behoorlijk wat nieuwe zaken op ons bordje hebben gepakt en het af en toe eigenlijk te druk was, per saldo toch best tevreden hoe we alles toch redelijk betrouwbaar hebben weten uit te voeren / managen, zeker gezien de technische complexiteit van sommige projecten.

Maar voorlopig houdt de drukte nog wel even aan, met alle nieuwe zaken die begin 2022 weer gaan lopen zit H1 2022 al weer tjokvol. Maar binnen het team nu wel even afgesproken om komende maanden even de focus te leggen op alles wat nu loopt en nog is gepland, en voorlopig de komende maanden even geen nieuwe “ventures” meer toe te voegen. Al is dat wel heel erg moeilijk voor mij…..

Hier een link naar het artikel in De Limburger:

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20211215_94409542