Ik probeer de laatste tijd mijn agenda bewust “leeg” te plannen zodat er voldoende ruimte resteert voor de begeleiding van alle start-ups alsmede dat ik zelf tijd over heb voor het schrijven van code voor wat nieuwe innovaties bij Boosting Alpha en InnerBuddies, maar vandaag was weer een hele dag “on the road”.

Vanmorgen gepresenteerd voor de Bachelor en Master studenten van DACS (Department of Advanced Computing Sciences) bij de Universiteit van Maastricht, samen met ASML en Conclusion Mediaan, met name om de A.I. generatie van de toekomst te informeren over Genzai (en de start-ups waarin we betrokken zijn) en de toppers te werven voor zowel de internship posities die we voor H2 2023 gepland hebben alsmede wat open posities bij enkele van de start-ups. Leuk om te zien dat we ook wat “bijvangst” hadden van enkele serieuze (deels) studenten start-ups die graag met ons willen samenwerken.

Vanmiddag op de Brightlands Campus te Heerlen geweest om in het kader van het AI-for-Business netwerk (waar Genzai-participatie ThisIsY samen met ComputD en Brightlands de kartrekkers van zijn) te presenteren over enkele van de concrete use cases waarmee we bezig zijn bij enkele van de Genzai-participaties. Leuk om te zien dat het business netwerk op het vlak van A.I. langzaam vorm begint te krijgen en dat we een leuke groep van early innovators op A.I. vlak aan het vormen zijn.


#genzai#aiforbusiness#computd#bluehub#brightlands#ai#artificialintelligence#dacs