Logichainge is één van de start-ups waarin we betrokken zijn als Genzai. Logichainge richt zich met haar SaaS platform op freight forwarders (3PL, 4PL). Het platform wil hun helpen om met slimme A.I. en ICT het proces slimmer, effectiever en efficiënter te maken.

We zijn op zoek naar een Chief Technology Officer die Logichainge naar een hoger niveau kan tillen. Je bent verantwoordelijk voor het definiëren en uitvoeren van een ambitieuze technische strategie en roadmap om ons te helpen snel te groeien. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de CEO en treed je op als technologie- en bedrijfsexpert, waarbij je beslissingen neemt die van invloed zijn op de huidige en toekomstige activiteiten van Logichainge.

Om onze ambitieuze doelen te bereiken, leid je een getalenteerd team van ontwikkelaars, laat je het groeien en verhoog je het tempo en de kwaliteit van de ontwikkeling bij Logichainge. Je zorgt goed voor je team en helpt het verder uit te bouwen.

Er is inmiddels een leuk en sterk team van software developers opgebouwd en de klanten staan al opgelijnd om te starten met het gebruik van het platform. Logichainge heeft ambitieuze plannen voor 2023 en nog grotere plannen voor de jaren erna. De potentie is groot dus we hebben ambitie en willen snel schalen. Aangezien we nu aan de vooravond staan van de marktintroductie, willen we het team graag versterken met een sterke CTO (Chief Technology Officer).

Over Logichainge

Wij zijn een jong A.I. softwarebedrijf met het ambitieuze doel om binnen vijf jaar marktleider te worden met ons expertsysteem in Europa. Wij handelen vanuit onze kernwaarden partnerschap, betrouwbaar, duurzaam en ambitieus en onze missie is om extra tijd te creëren voor onze logistieke klanten zodat zij meer zaken kunnen doen omdat er minder tijd nodig is voor de administratieve lasten in het proces.

Op dit moment bestaat ons ontwikkelteam uit vijf toegewijde en gepassioneerde mensen, geholpen door enkele enthousiaste stagiaires. Het afgelopen jaar hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een hoogwaardige MVP en nu is het tijd om verder te bouwen op basis van klantinput en nieuwe marktinzichten.

 

Onze CTO

 • iemand met tussen de 5 en 10 jaar werkervaring, met reeds ervaring als CTO of ervaring in het managen van een team van software developers. Type meewerkend voorman.
 • iemand die ambitieus is, intrinsiek gemotiveerd, bereid om hard te werken en gaat tot het uiterste voor het team
 • Heeft het gevoel van urgentie dat nodig is om ons expertproduct succesvol op de verschillende markten te brengen
 • iemand die zich prettig voelt om te communiceren zowel met technische stakeholders als niet-technische stakeholders (klanten bijvoorbeeld)
 • iemand die ervaring heeft met de nieuwe ICT wereld (scrum, Google Cloud, SaaS, Python, A.I., GPU’s etcetera)
 • bereid om regelmatig op kantoor in Venlo te werken (alhoewel het team ook veel virtueel werkt)
 • voertaal is Engels
 • ervaring in de start-up en scale-up wereld is een pre

 

Wij bieden

 • Een goed salaris op basis van je ervaring
 • In de toekomst is SAR mogelijk, zodat je profiteert van de groei die jij mede mogelijk maakt
 • Onbeperkte vakantiedagen, zolang je daarna maar terugkomt om verder te werken aan onze expert oplossing
 • Een goede teamspirit is noodzakelijk, maar werken op afstand is geen probleem
 • De mogelijkheid om met een succesvolle start-up door te groeien naar de scale-up fase

 

Bij belangstelling graag contact opnemen met Funs Swinkels (CEO Logichainge) op funs.swinkels@logichainge.com of +31 (0)6 53328929.