Vanmorgen is er weer een nieuwe B.V. geboren in Venlo: Bright Mindz B.V. Dit is de naam voor de commerciële consulting & implementatie activiteiten op het gebied van A.I., Data Science, Digitale Transformatie en het opbouwen van nieuwe innovatieve digitale bedrijfsmodellen. Bright Mindz gaat bedrijven en organisaties helpen met haar kracht en kennis op het gebied van A.I. alsmede het succesvol opbouwen van nieuwe innovatieve bedrijfsmodellen.

Ikzelf blijf gewoon Genzai (Ventures) trekken wat zich richt op de start-up wereld en het succesvol lanceren van Deeptech AI-driven start-ups / scale-ups. Daarmee hebben we twee grote USP’s in handen: namelijk, zeer diepgaande kennis en ervaring op het succesvol implementeren en live brengen van A.I. modellen alsmede hoe je snel en succesvol start-ups en scale-ups opbouwt en succesvol krijgt. Al deze kennis wordt nu via Bright Mindz tevens aangeboden aan andere organisaties. Bright Mindz heeft de basis initieel op de Brightlands Campus in Venlo, maar heeft de ambitie om snel te groeien en tevens lokale operaties op te bouwen op de 3 andere Brightlands Campussen in Limburg en de High Tech Campus in Eindhoven.

Nadat ik 10 jaar geleden stopte in de consulting wereld, ben ik mijn eerste bedrijf zelf alleen begonnen. En als je alleen bent als founder, is de wereld best eenzaam en komen alle issues altijd alleen samen op jouw bord. Zeker als het bedrijf wat complexer is (en dat was het) kan dat best stressvol zijn. Sindsdien doe ik eigenlijk alle activiteiten (Boosting Alpha, Genzai, alle start-ups en scale-ups waarin we betrokken zijn) met combinaties van meerdere founders. Samen kom je immers veel verder dan alleen. Als bedrijven complexer zijn en snel groeien (de meeste deeptech start-ups zijn best complex) is het ook vrijwel onmogelijk om overal verstand van te hebben en alle onderdelen van het bedrijf te beheersen en in de lucht te houden. Bright Mindz doen we daarom ook gelukkig niet alleen. Het is een samenwerking tussen Genzai (Ventures), BlueHub (sales, marketing, innovatie consultancy) en Hans Hendrickx (serial ondernemer in de ICT wereld en samen hebben we tevens de Brightlands AI Academy opgezet). Met deze 3 partijen erachter (en de nieuwe CEO die 1 augustus gaat beginnen) hebben we denk ik ook alle ingrediënten aan tafel om het nieuwe bedrijf succesvol te laten zijn en supersnel te kunnen groeien en schalen.

Dus is jouw bedrijf of organisatie ook op zoek om echte slagen te maken met nieuwe bedrijfsmodellen en zit daar een element van A.I., Data Science of Digitale Transformatie in, dan weet je ons te bereiken.
Bart Verlegh
Hans Hendrikx
Pim Deuling
#brightmindz #genzai #bluehub #articialintelligence