Sinds 1 augustus dit jaar hebben we ThisIsY (The Art of Intelligence) opgericht. ThisIsY wordt getrokken door Maurice Lamme als CEO. ThisIsY is eigenlijk een extensie van Genzai waarin we commerciële A.I. / Data Science projecten onderbrengen. Genzai zelf blijft zich richten op ventures, dus op in-kind investeringen in A.I. driven start-ups waarin het Genzai team de A.I. en complexe ICT bouwt voor die start-ups. Ikzelf blijf Genzai trekken.

Door de betrokkenheid van het Genzai team bij al die A.I. start-ups en de enorme diepgaande ervaring die we inmiddels hebben met A.I. en andere complexe ICT zaken, werden we al veel gevraagd door allerlei andere partijen of we niet ook iets betaald voor hun konden doen. Genzai zelf is daar onvoldoende op ingericht: onze developers zitten over het algemeen 100% vol (geen leegloop) en zitten voor lange tijd aan één (of meerdere) start-ups gekoppeld. Dus we hadden er niet echt capaciteit en ruimte voor. Daarnaast is meer dan 95% van ons team internationaal en Engelstalig terwijl Nederlandstalige resources voor commercieel werk wel nodig zijn.

Kortom, voldoende voedingsbodem voor ThisIsY. Maurice is vol ambitie van start gegaan. De website is live (thisisy.ai), de logo en het business plan zijn gemaakt, de eerste commerciële projecten lopen volop en er is een sales pijplijn die al enorm groot is.

ThisIsY heeft de ambitie om op korte termijn door te groeien naar de grootste A.I. / Data Science organisatie in Zuid-Nederland. We streven ook naar meerdere vestigingen in Limburg en Brabant.

Waarom de naam “ThisIsY”? Je spreekt het uit als “ThisIsWhy” en we zitten uiteraard in de Data Science en A.I. hoek waarin data ons de waarheid vertelt en uitleg wat er precies gebeurt.
#genzai #thisisy #datascience #artificialintelligence Maurice Lamme